flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошено конкурс на заміщення вакантної посади консультанта суду.

30 березня 2017, 12:27

 

 

МОСТИСЬКИЙ   РАЙОННИЙ  СУД  ЛЬВІВСЬКОЇ   ОБЛАСТІ

 

 

Н А К А З

 

 

29 березня 2017 року                                                                                                    21/К   

м. Мостиська

 

 

Про оголошення конкурсу

на зайняття вакантної

посади консультанта суду

 

 

Відповідно до Закону України «Про державну службу» від 10 грудня 2015 року № 889-V-ІІІ, Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 року № 246 , Н А К А З У Ю:

 

 

1. Оголосити конкурс на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» - консультанта Мостиського районного суду Львівської області.

2. Затвердити умови проведення конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» - консультанта суду згідно додатку 1.

3. Головному спеціалісту з інформаційних технологій Возняку М.В. оприлюднити на офіційному веб-сайті Мостиського районного суду Львівської області наказ про оголошення конкурсу та умови проведення конкурсу на зайняття вакантної посади категорії «В» - консультанта суду та скерувати на електронну адресу Міжрегіонального управління Нацдержслужби у Львівській та Закарпатській областях не пізніше наступного робочого дня з дня підписання даного наказу.

4. Провести конкурсний відбір на посаду консультанта суду 25 квітня 2017 року об 11год 00 хв. за адресою: м. Мостиська, вул. Грушевського, 1/9.   

5. Контроль за виконанням даного наказу залишаю за собою.

 

 

 

Керівник апарату суду                                               Л.С. Квасниця

 

 

 

 

 

Додаток 1
до наказу керівника апарату Мостиського районного суду Львівської області

від 29.03.2017 року № 21/К

 

 

 

 

УМОВИ
проведення конкурсу на зайняття вакантної посади державного службовця

категорії «В» - консультанта Мостиського районного суду Львівської області

 

Загальні умови

Посадові обов'язки

2.1.            Здійснення систематизації законодавства та судової практики, рішень Конституційного Суду України, обліку та зберігання актів законодавства та судової практики,  ведення аналізу цільової аудиторії суду, вивчення  громадської думки з метою вирішення комунікативних задач.

2.2.            Ведення контрольних кодексів, організація методичної допомоги суддям та працівникам апарату суду з питань застосування законодавства  в інформаційній сфері.

2.3.            Розроблення комунікаційної стратегії суду та плану дій з метою побудови ефективних взаємовідносин із цільовою аудиторією суду та підвищення обізнаності  про діяльність суду.

2.4.            Інформування працівників суду про зміни в чинному законодавстві України та практиці судових органів вищого рівня; забезпечення розвитку інформаційних зв’язків між судом та відвідувачами суду, органами державної влади, підприємствами, установами та організаціями, засобами масової інформації.

2.5.                           Проведення узагальнення роботи суду із звернення судових рішень до виконання.

2.6.                           Інформаційне наповнення законодавчої бази суду за допомогою системи комплексного інформаційного забезпечення "Ліга";

2.7.                           Інформаційне наповнення веб-сайту суду та здійснення аналізу ефективності його роботи.

2.8.            Забезпечення приймання та відправлення електронної пошти  на час відсутності відповідальної особи.

2.9.            Здійснення контролю за веденням обліку та зберіганням судових справ, координування роботи старшого секретаря суду.

2.10.        Контроль належного обліку та зберігання речових доказів.

2.11.        Ведення аналітичної роботи з різних напрямів діяльності суду.

2.12.        Організація доступу до публічної інформації, що знаходиться у володінні суду, підготовка відповідей на інформаційні запити  в тому числі ЗМІ.

2.13.        Здійснення контролю за виконанням окремих ухвал, підготовка інформації голові суду про стан цієї роботи, виконання за дорученням голови суду узагальнень та пропозицій щодо роботи суду.

2.14.        Оформлення проектів доручень суду про виконання судами інших держав окремих процесуальних дій, про вручення судових документів з цивільних, кримінальних справ, про екстрадицію правопорушників на територію України, оформлення клопотання про визнання та виконання рішень суду на території інших держав, забезпечення оформлення та виконання доручень судів іноземних держав відповідно до Конвенції про правову допомогу та правові відносини з цивільних, сімейних і кримінальних справ та інших міжнародно-правових договорів України про правову допомогу, ратифікованих Верховною Радою України.

2.15.        Проведення моніторингу матеріалів преси, радіо та телебачення, що стосуються діяльності суду, здійснення оперативного реагування на виступи, повідомлення про суд (спростування, підтвердження або уточнення інформації), координування проведення інтерв’ю з суддями та працівниками апарату суду.

2.16.        Участь у плануванні роботи суду, за дорученням керівника апарату суду здійснення контролю за виконанням окремих розділів плану роботи суду,

2.17.        Направлення в ЗМІ прес-релізів, інформаційних матеріалів про діяльність органів судової влади, а також копій офіційних документів, анонсування подій і заходів, програм і планів суду за попереднім погодженням із керівництвом суду.

2.18.        Участь у підготовці та проведенні прес-конференцій, брифінгів, організації тематичних зустрічей  з журналістами з питань діяльності суду, в тому числі, інформування стосовно перебігу резонансних судових процесів за попереднім погодженням із керівництвом суду плану заходів щодо цих питань.

2.19.        Виконання інших доручень керівника апарату суду та голови суду.

Умови оплати праці

Посадовий оклад - 2 649 грн.

надбавка за вислугу років, надбавка за ранг державного службовця, за наявності достатнього фонду оплати праці – премія.

Інформація про строковість чи безстроковість призначення на посаду

На час відпустки для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку

Перелік документів, необхідних для участі в конкурсі, та строк їх подання

1.Копія паспорта громадянина України.

2.Письмова заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади державної служби, до якої додається резюме у довільній формі.

3.Письмова заява, в якій особа повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України "Про очищення влади", та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону або копію довідки встановленої форми про результати такої перевірки.

4.Копія (копії) документа (документів) про освіту.

5.Заповнена особова картка встановленого зразка.

6.Декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік.

Строк подачі документів: 15 календарних днів з дня оприлюднення інформації про проведення конкурсу на офіційному сайті Національного агентства з питань державної служби.

Дата, час і місце проведення конкурсу

25 квітня 2017 року об 11.00 год.

Мостиський районний суд Львівської області (81300 Львівська обл., м. Мостиська, вул. Грушевського, 1/9)

Прізвище, ім'я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу

Матияшевська Олена Степанівна

тел.: (03234) 4-12-23

Email: inbox@ms.lv.court.gov.ua

Вимоги до професійної компетентності

Загальні вимоги

1

Освіта

Вища, не нижче ступеня молодшого бакалавра або бакалавра

2

Досвід роботи

Без вимог до досвіду роботи

3

Володіння державною мовою

Вільне володіння державною мовою

Спеціальні вимоги

1

Освіта

Вища освіта за напрямом підготовки «Правознавство» або «Правоохоронна діяльність» ступеня молодшого бакалавра або бакалавра

2

Знання законодавства

 1) Конституція України;

2) Закон України «Про державну службу», Закон України «Про судоустрій і статус суддів», Закон України «Про запобігання корупції», Закон України «Про доступ до публічної інформації», Закон України «Про звернення громадян», «Про очищення влади», «Про захист персональних даних», «Про статус народного депутата»,  «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні».

3) Кодекс законів  про працю України; Цивільний кодекс України, Кримінальний кодекс України, Бюджетний кодекс України, Господарський кодекс України, відповідні процесуальні кодекси тощо;

4) рішення Ради суддів України та накази ДСА України з питань організаційного забезпечення діяльності судів;

5) акти Кабінету Міністрів України з питань державної економічної політики, фінансового забезпечення діяльності судів, реалізації державної політики з питань державної служби, що регламентують бюджетні відносини і фінансово-господарську діяльність

3

Професійні чи технічні знання

Знання з питань діловодства, функціонування автоматизованої системи документообігу суду «Д-3» Достатній рівень користування персональним комп’ютером та іншою оргтехнікою

4

Спеціальний досвід роботи

Без вимог до досвіду роботи

5

Знання сучасних інформаційних технологій

Впевнений користувач ПК (Microsoft Word. Excel. Power Point. Outlook Express. Internet), вільне користування законодавчою базою ЛІГА: ЗАКОН

6

Особистісні якості

Відповідальність; системність і самостійність в роботі; креативність та ініціативність; ввічливість; товариськість.