flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Мостиський районний суд Львівської області взято під охорону

02 червня 2021, 15:27

 

    Громадський порядок та безпеку в суді відтепер забезпечуватимуть співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Львівській області.

    Сьогодні, 02 червня 2021 року, Служба судової охорони взяла під свою охорону Мостиський районний суд Львівської області.

    Начальник Територіального управління Служби судової охорони у Львівській області полковник Служби судової охорони Володимир Семенина особисто представив колективу суду співробітників, які заступили на службу з охорони, забезпечення безпеки та підтримання громадського порядку в суді.

    Голова суду Юрій Білоус привітав співробітників Територіального управління Служби судової охорони у Львівській області із початком несення служби.

    Основне завдання Служби судової охорони, як державного органу у системі правосуддя, забезпечення охорони та підтримання громадського порядку в судах, припинення проявів неповаги до суду, охорона приміщень судів, органів та установ системи правосуддя, виконання функцій особистої безпеки суддів та членів їхніх сімей, працівників апаратів судів, забезпечення у суді безпеки учасників судового процесу.

 

 

 

 

Прессекретар суду