flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ІНФОРМАЦІЯ про виконання Мостиським районним судом Львівської області Закону України «Про доступ до публічної інформації» за 2014 рік.

05 січня 2015, 17:42


Протягом  2014 року до Мостиського  районного суду Львівської області надійшло 14 звернень про надання публічної інформації та 3 заяви про отримання копій документів, обсяг яких більше як 10 сторінок .

На виконання п. 10 ч. 1 ст. 15  Закону України "Про  доступ до публічної інформації", особою відповідальною за організацію доступу до публічної інформації в Мостиському районному суді Львівської області у зазначений період було надано відповіді на усі запити, з якими зверталися до суду громадяни, представники установ та організацій, в тому числі на запити, що надійшли до суду електронною поштою, за допомогою телефонного та факсимільного  зв'язку.

Крім того відповідальною особою за організацію доступу до публічної інформації, що знаходиться у володінні Мостиського районного суду Львівської області у відповідності до статті 21 Закону України «Про доступ до публічної інформації» та постанови Кабінету Міністрів України від 13 липня 2011 року № 740 «Про затвердження граничних норм витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію» , якими чітко визначено порядок відшкодування фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються запитувачам інформації, обсяг яких більше як 10 сторінок (починаючи з 11 сторінки), було виконано усі запити стосовно надання копій документів та надано їх із дотриманням вимог вищевказаних нормативних актів.