flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Звітність щодо розгляду запитів на отримання інформації відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації» за І-й квартал 2015 року

01 квітня 2015, 09:18

 

Щодо розгляду запитів на отримання публічної інформації відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації» за І-й квартал 2015 року


На виконання пункту 10 статті 15 Закону України «Про доступ до публічної інформації» в Мостиському районному суді було проведено  аналіз роботи із запитами на інформацію.

Відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації» та  за результатами вивчення стану розгляду запитів на отримання публічної інформації в Мостиському районному суді, за 1-й квартал 2015 року надійшло 2 запити на отримання публічної інформації від громадян та суб’єктів владних повноважень, з яких: 1 – скеровано юридичною особою та 1 – надійшло від громадян.

На всі запити вчасно було надано відповіді та роз’яснення. За результатами розгляду вказаних запитів було задоволено – 1 запит в повному обсязі та надано запитувану інформацію, а також на 1 запит було скеровано відповідь з необхідними роз’ясненнями, щодо надання копій документів, фактична кількість яких становить більш як 10 сторінок.

Відповіді на вказані запити були надані в письмовій формі та направлені запитувачам поштою та електронною поштою.

Найбільшу кількість запитів становлять звернення з питань отримання інформації щодо принципів розгляду суддями справ, з приводу висвітлення судових процесів, з питань отримання інформації щодо стану розгляду справ та отримання копій судових документів.

Запити, подані в порядку Закону України «Про доступ до публічної інформації» як поштою, так і електронним зв’язком, були зареєстровані у відповідному журналі та розглянуті  належним чином- не пізніше п'яти  робочих днів з дня отримання запиту.