flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді Мостиського районного суду Львівської області прийняли участь у семінарі "Незалежність суддів та суддівська етика"

17 лютого 2017, 11:07

 15-16 лютого 2017 року Національна школа суддів України спільно з Центром міжнародного правового співробітництва (Нідерланди) та Центром суддівських студій провели семінар  “Незалежність суддів та суддівська етика”. Учасниками семінару були судді  місцевих загальних судів та Апеляційного суду Львівської області, зокрема, суддя  Мостиського районного суду Львівської області  Джала Сергій Юрійович.

Вітальними словами семінар відкрили перший секретар Посольства Королівства Нідерландів в Україні Рині Бас, проректор Національної школи суддів України Наталія Шукліна, директор Центру суддівських студій Наталія Верещінська, менеджер проекту “Peer 2 Peer 4 – Правосуддя України” Ліно Бросіус.

Семінар проводили судді з Нідерландів і Польщі. Судді обговорювали питання незалежності судової влади в Україні, приклади тиску ЗМІ на суддів, вплив на судову владу з боку інших гілок влади, питання суддівської етики, моральних дилем судді на робочому місці та у приватному житті.