flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Онлайн-трансляція. Засідання Вищої ради правосуддя 14–25 вересня 2017 року (25 вересня 2017 року)

25 вересня 2017, 12:27

14–25 вересня 2017 відбудеться засідання Вищої ради правосуддя з розгляду матеріалів щодо внесення подання Президентові України про призначення кандидатів на посади суддів Верховного Суду (вул. Студентська, 12-а, м. Київ). Початок о 10:00. Акредитація ЗМІ проводиться за телефоном: /044/ 481-0636 окремо на кожен день засідання до 18:00 попереднього дня.

Увага! Відповідно до Регламенту Вищої ради правосуддя допуск акредитованих представників засобів масової інформації до зали засідань Вищої ради правосуддя (далі – Рада, ВРП) здійснюється за наявності вільних місць і лише до початку засідання Ради.

У разі відсутності вільних місць у залі засідань або запізнення представники засобів масової інформації та громадяни зможуть спостерігати за перебігом засідання в кімнаті 504 будівлі Ради, де розміщено відповідне обладнання.

Під час засідання проводитиметься онлайн-трансляція.

Зауважимо, що у секретаріаті ВРП вжито додаткових організаційних заходів для проведення засідання ВРП 14–25 вересня 2017 року з розгляду рекомендацій Вищої кваліфікаційної комісії суддів України щодо призначення кандидатів на посади суддів Верховного Суду.

З метою належної організації та забезпечення громадського порядку керівником секретаріату Вищої ради правосуддя Пушкарем С.І. 12 вересня 2017 року видано розпорядження щодо вжиття додаткових організаційних заходів під час проведення засідання Ради з розгляду матеріалів щодо внесення подання Президентові України про призначення кандидатів на посади суддів Верховного Суду, яке відбудеться 14–25 вересня 2017 року.

Розпорядженням визначено питання організації розміщення в залі засідань кандидатів на посаду судді Верховного Суду, працівників ВРП, а також акредитованих представників ЗМІ та громадян, для яких визначено 18 місць у залі засідань ВРП та 30 місць у конференц-залі (кімн. 504), де встановлено додаткове обладнання для забезпечення телевізійної трансляції засідання ВРП.

Водночас у приміщенні ВРП посилено заходи безпеки.

Проект порядку денного засідання.

Проводитиметься онлайн-трансляція.

Управління інформації
та забезпечення комунікаційної діяльності