flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Участі судді у тренінгу для викладачів (тренерів) Національної школи суддів України

27 лютого 2018, 12:44

  22–23 лютого 2018 року  суддя Мостиського районного суду Львівської області Юрій Білоус взяв участь у тренінгу для викладачів (тренерів) Національної школи суддів України на тему: “Методика підготовки та проведення тренінгів у Національній школі суддів України”. Даний захід проводився Львівським регіональним відділенням Національної школи суддів України в місті Львові.

  Тренінг провели співробітники  Національної школи суддів України – Ольга Шаповалова, викладач відділу підготовки викладачів (тренерів), суддя Верховного Суду України у відставці Олександр Коротких, старший науковий співробітник цього ж відділу Олександр Здебський, провідний науковий співробітник відділу науково-методичного супроводження психологічної підготовки суддів Андрій Маслюк, суддя Апеляційного суду Запорізької області у відставці Ольга Булейко та суддя Апеляційного суду Закарпатської області у відставці Лілія Сімаченко.

  Під час тренінгу учасники дізналися про види і форми суддівської освіти, методи навчання, розглянули методику викладання міні-лекції для аудиторії у формі презентації, засвоїли техніки роботи з аудиторією та обговорили найбільш поширені помилки в роботі викладача.