flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розгляд справи відносно Сакварелідзе Д. відкладено

15 листопада 2018, 16:06

  На 15 листопада 2018 року призначено до розгляду підготовче судове засідання у кримінальному провадженні про обвинувачення Сакварелідзе Давіда в активній участі у групових діях, що призвели до порушення роботи установи (ст. 293 КК України), у сприянні незаконному переправленню осіб через державний кордон України, усуненням перешкод, за попередньою змовою осіб (ч.2 ст. 332 КК України),  в опорі працівникам правоохоронних органів під час виконання ними службових обов’язків (ч.2 ст. 342 КК України), у вчиненні впливу на працівника правоохоронного органу з метою перешкодити виконанню ним службових обов'язків ( ч.1 ст. 343 КК України).

  Від адвоката обвинуваченого Валерії Коломієць на адресу суду надійшла заява про відвід головуючої судді Торської І.В., яка була зареєстрована 14 листопада 2018 року та знаходиться в провадженні судді Кічака Ю.В..

  В підготовче судове засідання 15 листопада 2018 року обвинувачений, його захисники та потерпілий не з'явилися.

  Головуючий суддя по справі Торська І.В. відклала розгляд кримінального провадження відносно Сакварелідзе Давіда до моменту вирішення заяви про відвід судді.

  Нагадуємо, що події мали місце 10 вересня 2017 року в МАПП «Шегині» Львівської області, під час незаконного перетину Державного кордону України   Міхеілом Саакашвілі.

 

 

Прес – служба суду