flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Дистанційне навчання для користувачів КП «Д-3»

24 жовтня 2013, 15:43

     З метою підвищення ефективності роботи працівників судів, що працюють з комп’ютерною програмою «Д-3», державне підприємство «Інформаційні судові системи» на порталі "Феміда" створило Учбовий центр дистанційного навчання.

     Задля підвищення власної професійної кваліфікації працівники Мостиського районного суду Львівської області почергово проходять навчання по підготовці роботи з комп'ютерною програмою "Д-3" за допомогою систем відеоконференцзв'язку в онлайн-режимі. Під час навчання працівники суду мають можливість перевірити як свої теоретичні знання так і практичні навички роботи з комп'ютерною програмою "Д-3", а по його закінченні пройти тестування на рівень власних знань, що стосуються даної пограми. Крім вищенаведеного також слід зазначити й те, що будь який працівник судової системи – користувач порталу «Феміда» може самостійно пройти тестування знань з дисциплін, що викладаються на курсах, незважаючи на те, прослухав він відповідний курс, чи освоїв необхідні знання та навики самостійно.

    Заняття розпочались з 11 червня 2013 року. Кожен курс триває три-чотири дні, по дві години занять в день, а після заверщення курсу та успішного тестування, користувач, що пройшов таке навчання отримує відповідний Сертифікат.