flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Як не потрапити в пастку інформаційних технологій

15 травня 2020, 15:50

«Цифрова безпека: як не потрапити в пастку інформаційних технологій» - тема вебінару, що пройшов в режимі відеоконференції 15 травня 2020 року. Участь у даному заході прийняли заступник керівника апарату Мостиського районного суду Львівської області Олена Матияшевська та головний спеціаліст (з інформаційних технологій) Микола Возняк.

Захід проводився експертами Проєкту Європейського Союзу «Право-Justice».

З вітальним словом до учасників звернулися міжнародна головна експертка з питань правосуддя Проєкту ЄС «Право-Justice» Анна Адамська-Галлант, проректор Національної школи суддів України Володимир Мазурок, начальник відділу міжнародного співробітництва Служби судової охорони Дмитро Шелудько.

Міжнародний експерт з інформаційних технологій Рафал Дунал розповів про те, як забезпечити свою особисту безпеку та конфіденційність даних в просторах інтернету.

Юристка, експертка з інформаційних прав та безпеки Анастасія Апетик наголосила на практичних аспектах захисту даних та цифрової безпеки у Gmail, Facebook, Instagram, Telegram, WatsApp.

Експерти поділилися своїм досвідом та надали практичні поради з питань забезпечення службової інформації та персональної  безпеки в інтернет-просторі.

Прессекретар суду