flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Клієнтоорієнтований суд: кращі практики

17 червня 2020, 14:58

Заступник керівника апарату Мостиського районного суду Львівської області Олена Матияшевська 17 червня 2020 року прийняла участь у вебінарі на тему: «Клієнтоорієнтований суд: кращі практики», організованому Проєктом ЄС «Pravo-Justice" у рамках реалізації ініціативи «Модельні суди».

Спікерами були висвітлені такі теми: «Загальні принципи клієнтоорієнтованого суду» (Ярослав Гвіздак, міжнародний експерт з Польщі), «Вдосконалення процесів: людський фактор для якісного надання послуг» (Оксана Лесик, національний експерт з питань HR), «Інтегрована рецепція суду» (Жівіле Навіцкайте-Бабкін, міжнародний експерт з Литви) «Впровадження модельних клієнтоорієнтованих рішень в судах України» (Поліна Лі, національний експерт), «Комунікація як складова клієнтоорієнтованого суду» (Світлана Майструк, національний експерт).

Захід спрямовано на обговорення організаційних можливостей роботи судів, які сприятимуть створенню позитивної атмосфери для відвідувачів суду.

Під час вебінару було презентовано цікаве відео на тему: «Що таке судова система України», «Судове засідання: учасники та правила поведінки», «Судова повістка», «Неявка у судове засідання» та «Е-суд».

Прессекретар суду