flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Важлива інформація

18 червня 2020, 16:45

Відповідно до наказу голови Мостиського районного суду Львівської області від 03 квітня 2020 року №4 «Про внесення змін до наказу від 16.03.2020 № 2 «Про організацію роботи Мостиського районного суду Львівської області на час карантину» особливий режим роботи Мостиського районного суду Львівської області продовжено до офіційного закінчення визначеного на території України карантину, пов’язаного з розповсюдженням коронавірусу COVID-19.

Вкотре наголошуємо, що при подачі до суду позовних заяв (заяв, скарг), окрім поштової адреси, необхідно вказувати всі засоби зв’язку сторін у справі: номери міського або мобільного телефону, електронні адреси.

Нагадуємо, що інформацію щодо справ призначених до розгляду можна переглянути на офіційному веб-сайті суду в розділі «Громадянам» або зателефонувати до суду за номером телефону:  (03234) 4-13-01 секретарі судового засідання.

Оскільки продовжено період дії карантину на території України, пропонуємо скористатися сервісом «Електронний суд», перевагою якого є дистанційна робота з процесуальними документами в електронній формі.

За допомогою сервісу «Електронний суд» учасники судового процесу можуть подавати до суду процесуальні документи (позовні заяви, клопотання тощо) в електронному форматі.

Після успішної відправки учасник судового процесу може відстежувати рух та стан розгляду свого документа в суді. Інформація про доставку документа, його реєстрацію та інші відомості надсилається до Електронного кабінету автора в автоматичному режимі. Також учасник судового процесу за допомогою сервісу «Електронний суд» може сплатити судовий збір та інші платежі в режимі онлайн.