flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підготовка судових розпорядників

01 жовтня 2020, 17:12

Судові розпорядники Мостиського районного суду Львівської області Олена Свідзінська та Зіновія Бородач з 28 по 30 вересня 2020 року пройшли підготовку для судових розпорядників місцевих (окружних) та апеляційних судів в онлайн режимі. Захід проводився Львівським регіональним відділенням Національної школи суддів України.

Протягом підготовки судові розпорядники проаналізували вимоги антикорупційного законодавства, статус працівників служби розпорядників місцевих загальних та апеляційних судів, підстави притягнення державного службовця до дисциплінарної відповідальності та основи психології взаємодії судового розпорядника при індивідуальній роботі з особами, які перебувають у порушеному емоційному стані чи мають ознаки неадекватної поведінки.

Також, розглянули питання щодо ролі та місця працівників служби судових розпорядників у підвищенні рівня організації та ефективності судового процесу, етичної поведінки працівника апарату суду. Практикувалися в мистецтві правового письма та процесуального документування. Покращили навики комунікації у роботі з людьми з особливими потребами та ознайомилися з методологією надання працівниками суду домедичної допомоги в приміщенні суду.

Викладачі доступно і цікаво розкрили тематику підготовки та поділились власним досвідом.

Прессекретар суду