flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Секретарі судового засідання підвищили свій професійний рівень

18 вересня 2019, 16:32

  В період з 09 по 13 вересня 2019 року Львівським регіональним відділенням Національної школи суддів України проведено підготовку секретарів судового засідання окружних, загальних та апеляційних судів.

  Від Мостиського районного суду Львівської області участь у навчанні приймали секретарі судового засідання Мриц Н.І., Кривяк О.В. та Рушеляк Г.С..

  Під час проходження навчання працівники апарату суду поглибили знання з методики роботи секретаря судового засідання, розглянули статус секретаря судового засідання, ознайомилися з особливостями провадження у суді першої інстанції при розгляді кримінальних, цивільних, адміністративних справ та справ про адміністративні правопорушення, розглянули проблеми забезпечення участі присяжних у судових засіданнях, провели порівняльний аналіз діючої та нової Інструкції з діловодства в місцевих та апеляційних судах України, проаналізували антикорупційне законодавство.

  Також, обговорили комунікативно-психологічні особливості взаємодії працівників суду із людьми з інвалідністю та організацію комунікаційних процесів в умовах розгляду резонансної справи та  порядок дій працівників суду у кризових ситуаціях.

  Викладачі розповіли багато цікавого. Учасники навчання мали можливість обмінятися досвідом та практичними порадами виконання своїх посадових обов’язків.

 

  За результатами підготовки секретарі судового засідання отримали сертифікати про підвищення кваліфікації.