flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Працівники апарату Мостиського районного суду Львівської області готуються до оцінювання результатів службової діяльності

08 жовтня 2019, 17:09

8 жовтня 2018 року у Мостиському районному суду Львівської облаті з метою реалізації ст. 44 Закону України «Про державну службу» було проведено навчання для працівників апарату суду.

Тема заходу: «Визначення результатів виконання завдань державними службовцями, які займають посади державної служби категорії «Б» і «В» у 2019 році».

Під час навчання присутнім було роз’яснено мету оцінювання відповідно до Типового порядку, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 23.08.2017 р. № 640.

Заступник керівник апарату суду Олена Матияшевська розповіла про порядок послідовних дій щодо підготовки і проведення оцінювання результатів службової діяльності державних службовців категорій «Б» і «В» та етапи їх реалізації.

Увагу присутніх звернули на те, що під час проведення оцінювання важливим є  те, що завдання і ключові показники повинні відображати і кінцевий результат, на досягнення якого спрямовано службову діяльність державних службовців категорій «Б» і «В».

 Перес-секретар суду